9 feb 2018, 18:20

*** 

  Poesía
227 0 0

нощта те прегръща

такъв, какъвто си

обича те

докато сам не обичаш

себе си

дава ти отровата

с която

да убиеш това

което убива теб

а това си ти

в прегръдка на питон

нощта те поглъща

© Щони Томов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??