Feb 9, 2018, 6:20 PM

*** 

  Poetry
226 0 0

нощта те прегръща

такъв, какъвто си

обича те

докато сам не обичаш

себе си

дава ти отровата

с която

да убиеш това

което убива теб

а това си ти

в прегръдка на питон

нощта те поглъща

© Щони Томов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??