7 may 2007, 23:52

* * * 

  Poesía
1366 0 5

Вървя безцелно аз по улиците градски.
Във росна утрин слънцето през облаци наднича.
И щастливо гледам есенните кестени и храсти.
И радостен съм на това, което имам.

© Калоян Бинев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??