7.05.2007 г., 23:52 ч.

* * * 

  Поезия
1365 0 5

Вървя безцелно аз по улиците градски.
Във росна утрин слънцето през облаци наднича.
И щастливо гледам есенните кестени и храсти.
И радостен съм на това, което имам.

© Калоян Бинев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??