7 мая 2007 г., 23:52

* * * 

  Поэзия
1372 0 5

Вървя безцелно аз по улиците градски.
Във росна утрин слънцето през облаци наднича.
И щастливо гледам есенните кестени и храсти.
И радостен съм на това, което имам.

© Калоян Бинев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??