Защото ти взе сърцето ми,
откраднатото бие за своето.
Не мога да видя начина,
по който красивите ти очи
гледаха последния път
и не мога да направя нищо,
за да видя усмивката ти.
Чувствам я като наркотик,
който искам повече,
особено, когато си далеч.
© Емил Богданов Todos los derechos reservados