24 sept 2007, 14:40

8 март 

  Poesía
760 0 2
 

1996 г.

 

Пролет, радост, порив нов

раждат се със млада сила,

както някога с любов,

мамо, ти си ме родила.


Да си жива, да си здрава!

В името на този ден,

мамо, аз си пожелавам

винаги да си до мен.


И прости за всички болки!

Свеждайки пред теб глава,

позволи ми да целуна,

мамо, твоята ръка.


И със сълзите, които

по лицето ми се стичат

позволи ми да ти кажа

„Мамо, много те обичам!"

© Цвети Пеева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??