27 mar 2014, 17:44

* * * 

  Poesía » De amor
311 0 0

С теб съм!

 

С теб ще бъда в радост!

С теб ще бъда във тъга!

С теб ще бъда винаги,

дори да нямаш нужда от това!

С теб ще се борим заедно,

ще печелим ний много войни!

Защото сме силни войници

и справяли сме се и преди!

Много неща преживяхме!

Трудности и големи беди!

Плакахме заедно ни двама,

но минаха тежките дни!

И други да дойдат обаче,

ние заедно ще бъдеме пак,

ще се справим с тебе, юначе,

защото знаем как!

Усмивки, купони, закачки

не бих ги забравил и тях

и хилядите първи пъти,

които със теб преживях!

Ти направи живота ми слънчев!

Внесе любов и доброта!

Ти направи ме добър!

И съм благодарен много затова!

 

© Евгени Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??