С теб съм!
С теб ще бъда в радост!
С теб ще бъда във тъга!
С теб ще бъда винаги,
дори да нямаш нужда от това!
С теб ще се борим заедно,
ще печелим ний много войни!
Защото сме силни войници
и справяли сме се и преди!
Много неща преживяхме!
Трудности и големи беди!
Плакахме заедно ни двама,
но минаха тежките дни!
И други да дойдат обаче,
ние заедно ще бъдеме пак,
ще се справим с тебе, юначе,
защото знаем как!
Усмивки, купони, закачки
не бих ги забравил и тях
и хилядите първи пъти,
които със теб преживях!
Ти направи живота ми слънчев!
Внесе любов и доброта!
Ти направи ме добър!
И съм благодарен много затова!
© Евгени Георгиев Всички права запазени