14 dic 2009, 10:53

* * * 

  Poesía
805 0 0

Обичам до поискване и знаеш,
когато съм ти нужна, че съм тук.

Със мене малко ще си поиграеш,
а после ме предай на някой друг.

Раздирай ризите ми без пощада,

а устните хапи до кръв.

Във мигове жестоки, на наслада,

потапяме греха си пръв.


Държиш ме вечно влюбена, в окови,

но чуждите приемаш за нощта.

По-лесно е, когато знаеш,

че до поискване ще чака любовта.


П. С. Посветено на  момичето, което знае какво е да обичаш " до поискване" ..  Дано никога вече не чакаш да те поискат, а бъдеш единствена, Ваня ....

© Неличка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??