Обичам до поискване и знаеш,
когато съм ти нужна, че съм тук.
Със мене малко ще си поиграеш,
а после ме предай на някой друг.
Раздирай ризите ми без пощада,
а устните хапи до кръв.
Във мигове жестоки, на наслада,
потапяме греха си пръв.
Държиш ме вечно влюбена, в окови,
но чуждите приемаш за нощта.
По-лесно е, когато знаеш,
че до поискване ще чака любовта.
П. С. Посветено на момичето, което знае какво е да обичаш " до поискване" .. Дано никога вече не чакаш да те поискат, а бъдеш единствена, Ваня ....
© Неличка Всички права запазени