9 jul 2007, 20:55

* * * 

  Poesía
716 1 0
Кажи, защо нахлуваш във съня ми?
Защо не ме оставяш да поспя?
Всяка вечер се явяваш
и няма мира моята душа.
Кой си ти?
Нима си дявол?
Превъплъщение на злото във съня.
И може би от мен желаеш
едно единствено - плътта.
Сега те моля да си тръгнеш...
Искам малко да поспя.
Но ти оставаш във съня ми
и няма... няма мира моята душа!...

© Дани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??