9 июл. 2007 г., 20:55

* * * 

  Поэзия
715 1 0
Кажи, защо нахлуваш във съня ми?
Защо не ме оставяш да поспя?
Всяка вечер се явяваш
и няма мира моята душа.
Кой си ти?
Нима си дявол?
Превъплъщение на злото във съня.
И може би от мен желаеш
едно единствено - плътта.
Сега те моля да си тръгнеш...
Искам малко да поспя.
Но ти оставаш във съня ми
и няма... няма мира моята душа!...

© Дани Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??