5 mar 2014, 22:53

* * * 

  Poesía
390 0 0

   Пролет

 

Пролет, красива като небето,

пролет нежна като детето,

тя е милозлива като момина сълза,

сезон, пръскащ радост,

освежаващ всяка младост,

на земни благини богат,

всяка радост дарява на този свят.  

 

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??