5 dic 2017, 1:12

:) 

  Poesía » Otra
434 0 0

Не те съдя

затова че твоето щастие

е по-важно от моето

но,

не очаквай да те наричам "татко".

© Ивелина Павлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??