Девет хиляди - числото,
девет хиляди - защото,
девет хиляди е сила,
девет хиляди не спира.
Девет хиляди те мрази,
девет хиляди те гази.
Девет хиляди във крачка,
девет хиляди те мачка.
Девет хиляди те гложди,
в девет хилядите нощи!
В девет хилядите дни
девет хиляди боли.
Девет хиляди те дразни -
девет хиляди ужасни,
девет хиляди "не мога",
девет хиляди, за Бога!
Девет хиляди в сърцето,
девет хиляди, където
девет хиляди е стръв,
девет хиляди до кръв!
Девет хиляди превзема!
Девет хиляди отнема!
Девет хиляди джендема,
девет хиляди проблема!
© Сандостен Калций Todos los derechos reservados