Aug 27, 2011, 3:39 PM

9000 

  Poetry » Other
651 0 2

Девет хиляди - числото,

девет хиляди - защото,

девет хиляди е сила,

девет хиляди не спира.

 

Девет хиляди те мрази,

девет хиляди те гази.

Девет хиляди във крачка,

девет хиляди те мачка.

 

Девет хиляди те гложди,

в девет хилядите нощи!

В девет хилядите дни

девет хиляди боли.

 

Девет хиляди те дразни -

девет хиляди ужасни,

девет хиляди "не мога",

девет хиляди, за Бога!

 

Девет хиляди в сърцето,

девет хиляди, където

девет хиляди е стръв,

девет хиляди до кръв!

 

Девет хиляди превзема!

Девет хиляди отнема!

Девет хиляди джендема,

девет хиляди проблема!

© Сандостен Калций All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Стихотворението е посветено на един интернет мийм. Наречен е "It's OVER NINE THOUSAND!". Не е нещо особено, но се е превърнало в култ сред някои интернет потребители. Затова числото е точно 9000.
  • Вярно, оригинално и приятно! Но защо точно 9 000 , а не друга цифра (съвсем сериозно питам).
Random works
: ??:??