20 may 2015, 20:17

* * * 

  Poesía » Otra
299 0 0

Високо горе

в свят на душевно

блаженство

сред вечен живот

и красиви градини

в Царството на Бог,

навярно е прекрасно.

Но някъде, тук долу,

сред мъки и страдания

във нищетата,

съществува свят,

който никой

не желае да напусне.

© Камен Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??