Високо горе
в свят на душевно
блаженство
сред вечен живот
и красиви градини
в Царството на Бог,
навярно е прекрасно.
Но някъде, тук долу,
сред мъки и страдания
във нищетата,
съществува свят,
който никой
не желае да напусне.
© Камен Всички права запазени