10 nov 2009, 20:28

* * * 

  Poesía
507 0 2

                                                                                                На Мария К.



                       Така, както си далеч от мен                       
                        и спиш,
                        и тихо дишаш,
                        с косите по възглавницата разпилени,
                        ще се надвеси моят дух над теб
                        във фантазията
                        на съзнанието ми разширено
                        и  неусетно,
                        без да влиза във съня ти,

                        внимателно и съкровено
                        тебе ще целуне.

© Фабер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??