Любов,
преситихме те
с думи,
обичам те,
без теб не мога,
ти си болка,
радост,
мразя и желая,
и още безразборни
словосъчетания.
Прости любов,
замеряхме те с чувства
незнайно за кой,
от нагона
поискани.
Прости любов,
задушихме те
с вярвам,
копнея.
Прости.
Ще остана и после.
И после пак.
© Атанас Ганев Todos los derechos reservados
Оригинално и затова ми допадна. Поздрав!