11.08.2011 г., 20:24 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
612 0 4

 

                                         Любов,

                                         преситихме те

                                         с думи,

                                         обичам те,

                                         без теб не мога,

                                         ти си болка,

                                         радост,

                                         мразя и желая,

                                         и още безразборни

                                         словосъчетания.

                                         Прости любов,

                                         замеряхме те с чувства

                                         незнайно за кой,

                                         от нагона

                                         поискани.

                                         Прости любов,

                                         задушихме те

                                         с вярвам,

                                         копнея.

                                         Прости.

                                         Ще остана и после.

                                         И после пак.

© Атанас Ганев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Естествен стих - извинение на любовта, без маска...
    Оригинално и затова ми допадна. Поздрав!
  • Любов прости... и пак, и пак..
  • !!!...
  • Пресищането често води до усещане за празнота.
    Молбата звучи искрено и съм сигурна,че любовта ще прости!
    Остани,Наско!

    Поздрав!
Предложения
: ??:??