26 oct 2017, 20:23

??! 

  Poesía » De amor
276 0 0
 

23 октомври в 05:44 · 

Заспиваш ли, Любов!?
Сълзи се сипят на кристали.
Вечерното небе е занемяло,
а вятърът свисти.
Заспиваш ли, любов!?
Без теб е тъй студено.
Усмивка гасне.. тишина!
Изплуват спомени....
от вчера - всякакви.
Без теб - боли!
Заспиваш ли, любов!?
Сънуваш ли ме?
Мъничко, понякога!?

Ех...... Остави!

tornado

© Mariqna lukova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??