Мразя те, когато те няма,
когато те искам до мен.
Потънала в дълбока яма,
сърцето ми плаче за теб.
Мразя те, когато си тук
и се държиш като малко дете,
правиш всичко напук,
да се чувствам като бурно море.
Мразя те, когато усещам
как друга "докосваш" в ума си
и сърцето ми, чисто и цяло,
разчупваш с тези хиляди "стрели".
Мразя те, когато забравяш
всичко, което казваш след миг,
мразя глупостта ти
и пустотата и бедността в сърцето ти.
© Дд Todos los derechos reservados