14 апр. 2009 г., 07:26

... 

  Поэзия » Любовная
413 0 0

Мразя те, когато те няма,

когато те искам до мен.

Потънала в дълбока яма,

сърцето ми плаче за теб.

 

Мразя те, когато си тук

и се държиш като малко дете,

правиш всичко напук,

да се чувствам като бурно море.

 

Мразя те, когато усещам

как друга "докосваш" в ума си

и сърцето ми, чисто и цяло,

разчупваш с тези хиляди "стрели".

 

Мразя те, когато забравяш

всичко, което казваш след миг,

мразя глупостта ти

и пустотата и бедността в сърцето ти.

 

 

 

 

 

© Дд Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??