31 oct 2007, 22:15

* * * 

  Poesía » De amor
768 0 1

Лъжа е, че те мразя,
но не мога и да те обичам.
Лъжа е, че без тебе мога
и пак след тебе тичам!

Сега се лъжа, че не си
ми нужен да живея,
а сърцето ми за тебе
ден и нощ копнее!

Опитах се да те намразя,
опитах, ала не успях,
затова сега продължавам
аз по тебе да горя!

© Линда Караманова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??