31.10.2007 г., 22:15 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
745 0 1

Лъжа е, че те мразя,
но не мога и да те обичам.
Лъжа е, че без тебе мога
и пак след тебе тичам!

Сега се лъжа, че не си
ми нужен да живея,
а сърцето ми за тебе
ден и нощ копнее!

Опитах се да те намразя,
опитах, ала не успях,
затова сега продължавам
аз по тебе да горя!

© Линда Караманова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??