Толкоз много грешки,
толкоз много болка,
толкоз много самота...
Как да затвориш онази врата,
когато ключа го няма?
Как да замълчиш,
когато всичко в теб стене
и иска разплата???
Как да се пребориш,
когато всичко е срещу теб???
Как?...
...
Как да запазя себе си цяла,
след като всичко е река
от грозни шеги?
Как да спася себе си,
след като всеки момент кърви,
след като всичко боли?
Как?...
© Мая Филт Todos los derechos reservados