6 may 2014, 22:16

* * * 

  Poesía » De amor
444 0 0

Невъзможна любов

 

Не ме вини за чувствата, които ме обземат!

За яростта, кипяща в кръвта!

За силата, с която аз обичам,

за огъня, изгарящ същността...

 

Не ме вини за болката,

с която те дарявам.

За думите - посипани със скреж...

 

Не се опитвай с ръка да ме докоснеш,

ледът в мен - трудно се топи!

Не ще усетиш кога ще те ухапя

и силата ми ще се влее в теб...

 

Душата ти не ще лети в синевата,

а просторът е моята съдба...

Ще ме обикнеш с болката и радостта

и ще бъдеш част от моята мечта!

 

Но обещание - едва ли ще ти дам...

 

Не ме вини за чувствата, които ме обземат,

защото те са твоята красота!

© Марина Стайкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??