Невъзможна любов
Не ме вини за чувствата, които ме обземат!
За яростта, кипяща в кръвта!
За силата, с която аз обичам,
за огъня, изгарящ същността...
Не ме вини за болката,
с която те дарявам.
За думите - посипани със скреж...
Не се опитвай с ръка да ме докоснеш,
ледът в мен - трудно се топи!
Не ще усетиш кога ще те ухапя
и силата ми ще се влее в теб...
Душата ти не ще лети в синевата,
а просторът е моята съдба...
Ще ме обикнеш с болката и радостта
и ще бъдеш част от моята мечта!
Но обещание - едва ли ще ти дам...
Не ме вини за чувствата, които ме обземат,
защото те са твоята красота!
© Марина Стайкова Всички права запазени