11 jun 2016, 19:57

***** 

  Poesía » De amor, De humor
375 1 0

Зъзна навънка самичка

загърната в свойта абичка и

застоявам се пред твойта врата.

Дръпни резето ръждиво

отвори похабените двери 

да вляза с унила глава.

Ще поседнем ;ще побъбрим малко

докато изгори свеща.

Ще се обърна и тихо ще си тръгна 

в изгряващата; пукнала зора.

© Кунка Грохлева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??