11.06.2016 г., 19:57 ч.

***** 

  Поезия » Любовна, Хумористична
337 1 0

Зъзна навънка самичка

загърната в свойта абичка и

застоявам се пред твойта врата.

Дръпни резето ръждиво

отвори похабените двери 

да вляза с унила глава.

Ще поседнем ;ще побъбрим малко

докато изгори свеща.

Ще се обърна и тихо ще си тръгна 

в изгряващата; пукнала зора.

© Кунка Грохлева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??