Зъзна навънка самичка
загърната в свойта абичка и
застоявам се пред твойта врата.
Дръпни резето ръждиво
отвори похабените двери
да вляза с унила глава.
Ще поседнем ;ще побъбрим малко
докато изгори свеща.
Ще се обърна и тихо ще си тръгна
в изгряващата; пукнала зора.
© Кунка Грохлева All rights reserved.