Делфините, луната и морето...
Понякога си мисля, че ме чакат.
Достатъчно е само да пристъпя - ето
да ходя мога по водата!
А слънцето навярно ще се чуди -
амфибия ли някаква това е,
делфините ще скачат като луди,
а аз съдбата си ще надиграя!
© Даниела Тодорова Todos los derechos reservados