Jun 16, 2012, 10:42 PM

* * * 

  Poetry
478 0 6

Делфините, луната и морето...

Понякога си мисля, че ме чакат.

Достатъчно е само да пристъпя - ето

да ходя мога по водата!

 

А слънцето навярно ще се чуди -

амфибия ли някаква това е,

делфините ще скачат като луди,

а аз съдбата си ще надиграя!

 

© Даниела Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??