26 feb 2014, 20:56

* * * 

  Poesía
419 0 0

Очарование



Ти си очарование, 

ти си съзерцание,


... откъснат миг нежност, 

ти си красота, 

ти си венецът на обаятелността; 

не се нуждая от духовна небрежност, 

искам разпукващ се  миг щастие, 

душата ми желае да

живее, да младее и да копнее! 

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??