26.02.2014 г., 20:56 ч.

* * * 

  Поезия
433 0 0

Очарование



Ти си очарование, 

ти си съзерцание,


... откъснат миг нежност, 

ти си красота, 

ти си венецът на обаятелността; 

не се нуждая от духовна небрежност, 

искам разпукващ се  миг щастие, 

душата ми желае да

живее, да младее и да копнее! 

© Пламена Сомова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??