17 dic 2007, 23:29

*** 

  Poesía » De amor
579 0 3

Остани със мен...

Безбожна...

И изпепеляваща...

Четяща устните ми...

Аз ще те повтарям...

Мълчаливо...

 

Тук съм...

Ела... И остани.

© Теменуг Моев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??