Dec 17, 2007, 11:29 PM

*** 

  Poetry » Love
578 0 3

Остани със мен...

Безбожна...

И изпепеляваща...

Четяща устните ми...

Аз ще те повтарям...

Мълчаливо...

 

Тук съм...

Ела... И остани.

© Теменуг Моев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??