4 may 2007, 10:56

* * * 

  Poesía
466 0 1

Изпълни тази вечер с Юли!
В раковината лятото спи,
а в нас под покров от заблуди
дремят скрити прекрасни мечти.
Разбуди топлината в мрака!
Ето, виж как проблясват искри !
И не казвай, че туй е от вятъра,
в камината който струи.
Нарисувай ми светла икона,
нещо чисто и нещо добро,
нещо, дето да топли отвътре -
летен спомен и нежна любов.

© Таня Панайотова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??