22 jul 2010, 22:17

* * * 

  Poesía
520 0 0

Нека всяка дъждовна капка ти напомня за моите сълзи.

Нека нощта ти напомня, колко съм сама,

а утрото те подсеща за отчаяната ми душа!

 

Нека слънцето те гали с лъчите си

и ти напомня за ръцете ми.

 

Нека всеки неин допир сковава сърцето ти

и всяка нейна целувка убива душата ти!

© Диди Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??