Нека всяка дъждовна капка ти напомня за моите сълзи.
Нека нощта ти напомня, колко съм сама,
а утрото те подсеща за отчаяната ми душа!
Нека слънцето те гали с лъчите си
и ти напомня за ръцете ми.
Нека всеки неин допир сковава сърцето ти
и всяка нейна целувка убива душата ти!
© Диди Георгиева Все права защищены