22.07.2010 г., 22:17 ч.

* * * 

  Поезия
521 0 0

Нека всяка дъждовна капка ти напомня за моите сълзи.

Нека нощта ти напомня, колко съм сама,

а утрото те подсеща за отчаяната ми душа!

 

Нека слънцето те гали с лъчите си

и ти напомня за ръцете ми.

 

Нека всеки неин допир сковава сърцето ти

и всяка нейна целувка убива душата ти!

© Диди Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??