2 jul 2014, 20:07

* * * 

  Poesía
408 0 0

Стриптийз

 

Аз душата си пред теб разсъбличам,

във вярност ти се вричам,

страст, копнеж, стремеж,

той е с мен емоционално близък,

не далечен,

до болка сърдечен,

флиртувам,

лудувам, жадувам,

разсъбличам чувствеността си,

ценя интимността си,

метаморфоза на лиричност,

емоционална идиличност,

мимансът на чувствата ми е открит,

не искам да си прикрит.

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??