9 oct 2008, 9:15

А беше рано... 

  Poesía
689 0 28
                 А беше рано...

А беше рано - кълнове шептяха
и литваха в зелено настървение,
сега е есен - до самия край поспряла -
следите грачат и преливат в откровения...

Разнищвам по мълчания - пилея
жълто-сивите и есенни утра,
крилата са крила - за да умеят
да реят птиците без сянка и следа...

А беше рано - никнеха крила!...

© Таня Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??