3 jun 2008, 10:02

А боли... 

  Poesía
657 0 12
          А боли...


Несъстоялата се кратка общност -
плахото докосване,
очите,
устните...
Парченце нежност пазя още.
Другото пропускам.
А боли...
Ще ме болиш във всички бъдеща.

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??