Jun 3, 2008, 10:02 AM

А боли... 

  Poetry
658 0 12
          А боли...


Несъстоялата се кратка общност -
плахото докосване,
очите,
устните...
Парченце нежност пазя още.
Другото пропускам.
А боли...
Ще ме болиш във всички бъдеща.

© Иванка Гичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??