21 nov 2006, 9:32

а как искам... 

  Poesía
652 0 0
а как искам,
като прибирам се към нас,
да видя твоя силует
застанал там,
пред моята врата...
а как искам,
да ме чакаш,
за да ме прегърнеш във нощта....
за да бъдем заедно от днес чак
във вечността...
а как искам,
да си пак до мен,
както бе преди...
да загърбим миналото,
за да продължим без тези лъжи...
а как искам,
нежно пак в ноща
да ме събуждаш,
за да ми признаеш,
че с мене искаш да си ти сега...
а как искам,
но знам не ще се случи вече...
защото сърцето ти от моето е надалече...
и не мога с тебе да съм аз сега,
и в гроба си ще легна обвита от тъга...

© Весинцето без такава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??