6 ene 2009, 16:46

А мечтите... 

  Poesía
902 0 25


Ласка нежна
раменете ми обгръща,
а мечтите -
синя птица си рисуват.
Но стъпките
отмерват
връщането в рамка,
непобираща очите -
взрени
в тъмното назад.

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??