Jan 6, 2009, 4:46 PM

А мечтите... 

  Poetry
904 0 25


Ласка нежна
раменете ми обгръща,
а мечтите -
синя птица си рисуват.
Но стъпките
отмерват
връщането в рамка,
непобираща очите -
взрени
в тъмното назад.

© Иванка Гичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??